Review Elise

Het was een hele fijne, gezellige en natuurlijke shoot. We hoefden niet te poseren en konden gewoon doen zoals we altijd doen. Daardoor waren we op ons gemak en konden we goed ontspannen voor de camera, terwijl Scarlett haar ding deed. Die ontspanning en echtheid zie je terug in de foto’s. De sfeer is warm en intiem en ze laten ons precies zien zoals we zijn.

Ik vond het een hele leuke ervaring en ben heel blij met het eindresultaat. Het zijn unieke foto’s met bijzondere angles en close-ups die samen de perfecte herinnering vormen van wie we nu zijn.

Elise
Review Elise

En ineens is er een soort tijdscapsule

Review Mirjam

Ik ken geen enkele fotograaf die momenten op zo’n unieke en vooral échte manier kan vastleggen. Daarom vroeg ik Scarlett toen ik mijn man wilde verrassen voor zijn verjaardag met foto’s van onze kids. Ik weet hoe lastig het is om met kinderen te werken, maar Scarlett was goed voorbereid en speelde goed in op onze wensen en het gedrag van de kinderen. Ze maakte er echt een feestje van.

Wat ik heel fijn vond was dat Scarlett heel rustig bleef en duidelijke en begrijpelijke instructies gaf. Ook stemde ze (vooraf en tijdens de shoot) steeds met me af of we op dezelfde lijn zaten qua setting en gevoel en ideeën voor fotolocaties in huis, heel prettig! En het eindresultaat is prachtig! De kinderen zijn écht vastgelegd zoals ze zijn.

Mirjam
Review Mirjam

Een liefdevolle, nostalgische, verhalende stijl van fotograferen

Review Annika

Dit was onze eerste fotoshoot en we vonden het daardoor best spannend. Die spanning verdween snel toen Scarlett binnenkwam en meteen een fijne, vertrouwde sfeer creëerde waarin wij helemaal konden ontspannen. Ze legde goed uit wat we gingen doen, gaf heldere aanwijzingen en voelde goed aan wat nodig was. Tijdens het fotograferen stelde ze grappige vragen waardoor we spontaan reageerden en als onszelf op de foto werden gezet.

Geen geposeer dus, gelukkig! Omdat we ons zo op ons gemak voelden en niet hoefden te poseren, zijn het hele pure foto’s geworden die laten zien hoe we écht zijn. Die sfeer heeft Scarlett perfect weten te vangen en we zijn dan ook ontzettend blij met dit bijzondere aandenken van ons samen.

Annika
Review Annika

Het zijn hele pure fotos geworden die laten zien hoe we echt zijn.

Review Nanja

Scarletts stijl is heel filmisch. Ze maakt keuzes voor apart licht en invalshoeken die ik zelf niet had kunnen bedenken en ze weet mensen zo op hun gemak te stellen dat er telkens weer magie ontstaat. Ik was heel benieuwd hoe ze mij op de foto zou zetten en ben heel erg onder de indruk van het resultaat. Ik ben trots dat een stukje van mij zo is vastgelegd. Daarnaast is werken met Scarlett erg prettig, persoonlijk en professioneel

ondanks de laagdrempeligheid. Dat professionele komt met name naar voren in de kleine aanwijzingen en de plotselinge ideeën die ter plekke ontstonden. Het voelde niet alsof er een strakke outline of tijdsplan was, waardoor er een soort vrijheid ontstond die goed werkte en deze magische foto’s opleverde.

Nanja
Review Nanja

Ik ben trots dat een stukje van mij zo is vastgelegd.

Review Tom & Remco

De allereerste kennismaking met Scarlett was meteen al heel prettig. Ze is spontaan, geinteresseerd en open-minded. Daarnaast zit ze bomvol creativiteit. Ik vind het fijn als een fotograaf ideeën heeft, creatief is, durft af te wijken en uit te proberen. Scarlett kon ook goed uitleggen waarom iets wel of juist niet goed werkte op beeld, dat gaf ons richting wat fijn werkte. Ze heeft ons echt verrast met een prachtig eindresultaat.

We vinden de foto’s fantastisch en hebben er ook heel veel mooie reacties op ontvangen. We hebben een lijst laten maken en een van de foto’s hangt nu aan de muur.

Tom & Remco
Review Tom & Remco

Ze is als fotograaf creatief, durft af te wijken en uit te proberen.

Review Pierre

Geweldige foto’s! Ze stralen een soort allure uit. De duidelijke aanwijzingen tijdens de shoot en het contact dat Scarlett telkens houdt, maakte dat ik ontspannen was en ook “aan” stond. Ze zorgt voor een goede sfeer en is tegelijkertijd professioneel, waardoor ik telkens wist wat ik moest “leveren” zonder dat het geforceerd voelde. Scarlett heeft visie op hoe iets eruit moet zien en haalde dat bij mij naar boven. Dat contact, de goede sfeer en

de heldere aanwijzingen maken dat je met elkaar meer durft en creatiever bent. Ik gebruik de foto’s voor mijn zakelijke profielen en heb er veel mooie reacties op gehad. Ze vallen mensen echt op!

Pierre
Review Pierre

Een prachtige bevestiging van wat we samen zijn.

Review Geert

Ik vond de foto’s geweldig en de ervaring van het shooten ook!!! Het was heel fijn. Intiem, maar niet te intiem. Scarlett is een ontzettend fijne persoonlijkheid om erbij te hebben. Ze beweegt je om jezelf écht te laten zien, zonder dat het oncomfortabel of gênant wordt. Ze heeft de durf om iets uit ons te peuteren wat er wel in zit, maar wat we nog niet eerder op camera hebben laten registeren. De foto’s zijn daarmee een herbevestiging

van het inzicht dat ik zo ontzettend gelukkig ben met Elize en dat we er samen heel mooi en verliefd op staan en tegelijkertijd ook heel sterk en onafhankelijk. Een prachtige bevestiging van wat we samen zijn.

Geert
Review Geert

Een liefdevolle, nostalgische, verhalende stijl van fotograferen.

Review Leonie

Scarlett heeft zich op een bescheiden, maar doortastende manier op ons gestort. Ze is heel duidelijk in of ze iets nodig heeft of niet. Ik kon haar daarom loslaten en bij mezelf blijven. Ik dacht: zij redt zich wel en anders hoor ik het. Ik heb de shoot daardoor als ontspannen, bijzonder en intiem ervaren. Sinds Junne er is, heeft het vastleggen van het moment meer waarde voor me gekregen. De foto’s zijn voor mij dan ook heel intiem.

Ze laten zien hoe ik onze ochtenden samen ervaar. Een bijzonder moment in ons leven is vastgelegd met oog voor compositie, beweging en detail. Secuur en kwaliteit boven kwantiteit, wat resulteerde in prachtige foto’s.

Leonie
Review Leonie

Oog voor compositie, beweging en detail.

Review Elize

Shooten met Scarlett is heel ontspannen, vrolijk en gezellig! Het grappig is dat ze heel dichtbij komt met haar camera en dat dat gewoon goed voelt. Helemaal niet intimiderend of zo. Ze heeft een liefdevolle, nostalgische, verhalende stijl van fotograferen. Dus ook close ups van handen en sfeerimpressies van ons huis: dat maakt de serie af. Ik vind de foto’s verschrikkelijk mooi!

Het vastleggen van deze liefdevolle beelden is iets heel intiems. Normaal gesproken heb je dit soort foto’s gewoon niet van elkaar. Ze zullen me dan ook voor altijd ontzettend dierbaar blijven. Het is een perfecte herinnering aan hoe wij in deze periode van ons leven samenzijn.

Elize
Review Elize

Ik ben trots dat een stukje van mij zo is vastgelegd.

Review Bart

Het is indrukwekkend hoe Scarlett met haar reportage precies de juiste sfeer heeft weten te vangen. De kleine details, soms haast random foto’s, dragen allemaal bij aan het totaalbeeld. En ineens is er een soort tijdscapsule. Het wekt nu al weemoed op, terwijl we er middenin zitten. Het was zo bijzonder haar toe te laten tot ons wereldje en te zien dat ze in staat was vast te leggen hoe deze tijd voor ons voelt.

De shoot was heel ontspannen. Wij deden ‘gewoon’ en Scarlett ging haar gang. De reportage doet heel veel met me. Het vangt dit moment, deze tijd. Ze zijn eerlijk en gericht, met gevoel voor schoonheid en de liefde. Esthetisch lekker, zonder gelikt te zijn. Een onbetaalbaar document.

Bart
Review Bart